ACCIÓ es presenta com la clau de futur d’Andorra

Compartir:

Tots els candidats nacionals d’ACCIÓ, així com els de les candidatures territorials a la Massana i a Escaldes-Engordany, han estat presents en la penjada de cartells d’inici de campanya a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella.

‘La Clau de Futur’ és el lema de campanya d’ACCIÓ que es presenta a les Eleccions Generals com un actor polític determinant per al futur del país. La candidata a cap de Govern d’ACCIÓ, Judith Pallarés, ha refermat el compromís del partit “amb el futur i la governabilitat d’Andorra” i ha remarcat la visió femenina d’una candidatura nacional que “encapçalen tres dones”.

Foto de família de la candidatura d’Acció a la penjada del cartell electoral a la plaça de la Rotonda a Andorra la Vella.

ACCIÓ + Independents La Massana

Per la seva banda, la candidatura d’ACCIÓ + Independents La Massana ha iniciat la campanya electoral amb la penjada de cartells davant el Prat Gran. Allà, Josep Fusté, acompanyat de tota la candidatura, ha manifestat que “afrontem aquestes eleccions amb molta il·lusió i molta empenta”. Tot i la incertesa dels resultats finals amb tres candidatures a la parròquia, Fusté s’ha mostrat optimista i ha indicat que “el que ara toca fer és explicar les solucions que tenim per a les problemàtiques sobre l’habitatge i el poder adquisitiu; i també aquelles específicament adreçades a la Massana”.

La candidatura massanenca liderada per Josep Fusté i Rebeca Roger, penjant el cartell al parc del Prat Gran, a la Massana.

ACCIÓ + Demòcrates a Escaldes-Engordany

La candidatura territorial escaldenca, conjunta amb Demòcrates, ha iniciat la penjada de cartells a la plaça Santa Anna. Marc Magallon, cap de llista, ha manifestat que “tenim molt bones sensacions amb una molt bona recepció per part de la ciutadania”.  Magallon ha refermat que “tenim un gran equip, molt cohesionat i equilibrat” i ha recordat que ACCIÓ representa “el 50% de la candidatura”.

Foto de la penjada del cartell a Escaldes-Engordany, en la candidatura d’Acció + Demòcrates, liderada per Marc Magallon.