ACCIÓ + Independents La Massana impulsarà l’autosuficiència energètica

S’ha de combinar de forma harmoniosa la instal·lació de plaques fotovoltaiques i el nostre paisatge

Compartir:

Augmentar la generació al país d’energia sostenible és indispensable i, a més, aporta dos beneficis clars. D’una banda, permet ser més autosuficients energèticament i, de l’altra, reduir l’emissió de gasos d’efecte hivernacle.

La instal·lació de plaques fotovoltaiques és essencial per augmentar la producció elèctrica nacional i un dels agents que ha de promocionar el seu ús són les administracions públiques que “han de donar l’exemple en la instal·lació d’energies renovables”.

Josep Fusté i Rebeca Roger comentant les claus de futur per Andorra, a la Massana

La candidata d’ACCIÓ + Independents La Massana, Rebeca Roger, ha exposat que s’ha de combinar de forma harmoniosa la instal·lació de plaques fotovoltaiques i el nostre paisatge. “Ens interessa protegir el medi natural” ha subratllat i, per això, ha insistit que “la legislació ha de prohibir els parcs fotovoltaics en camps privats” per no omplir de plaques solars les nostres muntanyes. Tot i això, des d’ACCIÓ + I estan a favor de la instal·lació del parc fotovoltaic previst sobre els terrenys de l’abocador de Beixalís que ben aviat es clausurarà de forma definitiva.