ACCIÓ introduirà una tretzena paga per a la gent gran

Compartir:

Les candidates nacionals d’ACCIÓ, Judith Pallarés i Noelia Souque, acompanyades de Sílvia Ferrer, suplent a la candidatura nacional, i l’exconseller general, Ferran Costa, han mantingut una reunió amb la Federació de la Gent Gran d’Andorra per explicar les propostes més destacades del programa electoral d’ACCIÓ per als padrins i padrines.

Judith Pallarés, candidata a Cap de Govern, durant la reunió amb la Federació de la Gent Gran

La proposta més destacada és la creació d’una tretzena paga d’un import fix per a totes les persones grans que actualment reben la pensió de solidaritat que ja assumeix Govern. “Creiem que és possible i molt factible” ha assegurat Judith Pallarés, candidata a Cap de Govern d’ACCIÓ, que ha detallat que “hem fet un càlcul sobre la base de les 1.200 persones que en l’actualitat reben la pensió de solidaritat i que la tretzena paga seria d’uns 150 a 200 euros”.  Aquesta mesura “és una mesura realista, lluny de populismes” ha defensat Pallarés que ha concretat que “és perfectament assumible per Govern, que és qui afronta aquests pagaments”.

Noelia Souque, número 2 de la llista d’ACCIÓ, en un instant de la reunió

Durant la reunió també s’han exposat altres propostes adreçades a la gent gran que s’inclouen en el programa electoral d’ACCIÓ, com ara la construcció de nous centres sociosanitaris i pisos amb serveis integrals. També s’ha comentat la voluntat de dotar el Servei d’Atenció Domiciliària amb els recursos necessaris per donar resposta a les necessitats creixents de la població i d’ampliar els recursos mèdics i assistencials del programa Envelliment Saludable.