ACCIÓ suprimirà els tràmits innecessaris i digitalitzarà l’Administració pública

Compartir:

Agilitzar l’atenció a la ciutadania i que l’Administració pública no sol·liciti documentació per fer tràmits de la qual ja en disposa seran dues de les prioritats d’ACCIÓ per aconseguir una administració més eficient.

En aquest sentit, tal com ha explicat Judith Pallarés, candidata d’ACCIÓ a Cap de Govern, “hem d’avançar molt en la simplificació administrativa per reduir el gran volum de tràmits i de papers que tots els ciutadans hem de presentar a l’Administració”. Pallarés ha subratllat que “s’ha de treballar perquè gran part dels tràmits es puguin fer des de casa”, cosa que permetrà que “el Servei de Tràmits de Govern es transformi en una oficina d’atenció a la ciutadania que faciliti, sobretot a la gent gran, la seva relació amb l’Administració pública”.

Judith Pallarés i Noelia Souque davant l’Edifici Administratiu de Govern

Un altre dels punts en els quals s’ha d’incidir és “en el fet de no demanar documentació al ciutadà de la qual l’Administració ja en disposa” ha remarcat Judith Pallarés que s’ha mostrat decidida “a treballar per fer-ho tot molt més fàcil”. Finalment, ha puntualitzat que digitalitzar no implica simplificar i que “s’ha d’incidir molt més per no traspassar tots els processos que es fan en paper a digital; això no és simplificar, és digitalitzar” ha especificat la cap de llista d’ACCIÓ. En aquest sentit, “s’ha d’anar més enllà i fer un canvi de cultura interna per reduir la demanda d’informació a la ciutadania amb una millor gestió interna” ha conclòs Pallarés.