ACCIÓ treballa per assegurar grup parlamentari a Marc Magallon

Pallarés analitza en una entrevista a RNA el futur immediat del partit.

Compartir:

Els resultats de les Eleccions Generals han deixat a ACCIÓ amb un únic representant al Consell General. En concret, serà Marc Magallon, escollit a la llista territorial d’Escaldes-Engordany, qui representi a ACCIÓ a l’hemicicle durant la pròxima legislatura.

L’escó es va aconseguir en la llista conjunta que ACCIÓ i Demòcrates van presentar a la parròquia escaldenca. Per aquest motiu, el més lògic és que “Magallon es pugui integrar en el Grup Parlamentari Demòcrata en lloc de quedar-se com a conseller no adscrit” ha detallat Judith Pallarés en una entrevista als Matins de Ràdio Nacional d’Andorra. La presidenta d’ACCIÓ també ha volgut subratllar que aquesta decisió no depèn “només de nosaltres”, ja que “ha de ser Demòcrates qui també vulgui a Magallon al seu grup parlamentari”.

Sobre la valoració dels resultats electorals, Pallarés ha reconegut que “els resultats de les eleccions no són bons, no hem obtingut grup parlamentari, ni representació a la llista nacional”, tot i que han superat àmpliament el que pronosticava l’Enquesta d’Opinió Política d’Andorra Recerca + Innovació.

Durant l’entrevista a RNA, Pallarés ha avançat que “el partit ja ha iniciat un ronda de reunions parroquials per establir un full de ruta de cara a les eleccions comunals” que es celebraran el mes de desembre d’enguany.

Per acabar, la presidenta d’ACCIÓ també ha parlat sobre el futur immediat d’ACCIÓ que passa per la celebració d’una Assemblea al llarg del mes de maig, un cop ja s’hagi constituït el Consell General i el Govern, per renovar els càrrecs orgànics del partit, tal com marquen els estatuts del partit.

Pots veure l’entrevista al següent enllaç: https://andorradifusio.ad/programes/matins-nacional/matins-nacional-13-abril-2023/video-cafe-matins-llista-som-acco-judith