ACCIÓ validarà les llistes diumenge 12 de febrer

Pallarés encapçalarà la candidatura nacional acompanyada de Noëlia Souque.

Compartir:

L’Executiva d’ACCIÓ, reunida aquest dimecres al migdia, ha acordat convocar una Assemblea General Extraordinària per validar les llistes electorals amb les quals es concorrerà a les Eleccions Generals. En concret, els afiliats d’ACCIÓ estan cridats diumenge, 12 de febrer, a les 19 hores a l’Hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany. En aquest sentit, cal recordar que només els afiliats, aquells que han efectuat el pagament de la quota d’afiliació, podran exercir el seu dret a vot durant l’Assemblea.

D’altra banda, també s’ha informat durant el transcurs de l’Executiva que ACCIÓ treballa actualment en la confecció de la candidatura nacional i de dues parroquials, a la Massana en solitari i a Escaldes-Engordany amb Demòcrates. La presidenta del partit i cap de llista, Judith Pallarés, ha presentat durant la reunió del Comitè Executiu la que serà el número 2 de la llista, l’escaldenca Noëlia Souque Caldato.

Noëlia Souque, conversant amb la presidenta d’Acció, Judith Pallarés.

Souque és llicenciada en Dret Internacional i Europeu i està especialitzada en la diplomàcia europea. Ha estat dotze anys treballant a Brussel·les, centrada en els Afers Polítics de la Unió Europea. Posteriorment, es va especialitzar a assessorar empreses en les seves relacions amb les institucions europees. Fruit d’aquest assessorament també ha establert col·laboracions clau amb organismes de les Nacions Unides, arribant a ser portaveu de l’agenda de diversitat, inclusió, igualtat de gènere i empoderament de les dones al Pacte Mundial de les Nacions Unides. Pel que fa a la seva trajectòria política, Souque sempre ha estat vinculada al liberalisme i en el seu moment va ser la militant més jove del Partit Liberal d’Andorra.