Els ciutadans ens expressen el seu neguit per la dificultat d’accés a l’habitatge

Els assistents han expressat el seu neguit pel cost de la vida i la manca d’habitatge de lloguer.

Compartir:

Acció continua el cicle de reunions amb la ciutadania, en aquesta ocasió a Escaldes-Engordany. En una taula rodona de debat sobre l’habitatge i la construcció, els assistents han manifestat els problemes que té la gran majoria de la població andorrana, el difícil accés a l’habitatge.

Judith Pallarés responent a les preguntes dels assistents.

La presidenta del partit, Judith Pallarés, ha lamentat les dificultats que tenen les famílies per accedir a un pis de lloguer, perquè “el cost elevat de la vida no permet fer front als preus actuals que ofereix el mercat”.

Ferran Costa durant la trobada a Escaldes-Engordany.

El president del Grup Parlamentari Independent, Ferran Costa, ha refermat la importància de la xarxa de protecció social del país, “continuarem ajudant a les famílies que no hi poden fer front, tal com s’està fent des del ministeri d’Afers Socials”.

Alguns dels assistents escoltant a Ferran Costa.

Algun dels assistents han explicat casos viscuts en primera persona que denuncien els problemes reals de la població. De forma concreta, han manifestat el seu neguit perquè la situació de l’habitatge cada vegada deixa més gent fora del mercat: “Els lloguers són tan elevats que només els poden assumir famílies amb una capacitat econòmica alta”, ha manifestat una present.