Conèix les Nostres Candidates per a les Comunals 2023

Compartir:

Les nostres candidates d’Acció per a les eleccions comunals 2023 representen la força de la diversitat, la dedicació i la visió d’un futur millor.

Laura Mas de la Rosa, candidata per Escaldes-Engordany a la llista Demòcrates + Acció + SDP + Independents. Laura, nascuda a Escaldes-Engordany el 29 de desembre de 1984, és diplomada en Treball Social i treballa en l’administració pública des de fa 14 anys. També és una apassionada ballarina a l’Esbart Santa Anna, amb més de 32 anys d’experiència. Casada i mare de dues filles, gaudeix del temps lliure amb la família i amics. Amb una trajectòria política des de la seva infantesa, Laura aspira a contribuir significativament a la millora d’Escaldes-Engordany.

Agustina Grandvallet Ortega, candidata per Sant Julià de Lòria a la llista de Unió Laurediana + Demòcrates + Acció + Independents. Agustina, nascuda a Sevilla el 17 de gener de 1966, resideix a Andorra des de ben petita i és propietària d’una perruqueria. A més de ser defensora dels drets de les persones amb discapacitat, Agustina exerceix com a presidenta d’Amida i col·labora com a articulista en diversos mitjans de comunicació. Amb la seva dedicació i experiència, Agustina busca contribuir al desenvolupament positiu de Sant Julià de Lòria.

Votem per un canvi positiu, votem per un futur brillant amb Acció.