Candidats Escaldes-Engordany

Marc Magallon

Marc Magallon Font és nascut a Escaldes-Engordany el 2 de febrer del 1968. Va estudiar al sistema educatiu francès obtenint el Bac científic l’any 1986. El 1990 es llicencia a la Universitat Paul Sabatier amb ciències i tècniques de les activitats físiques i esportives, mestria, gestió i administració. Des del febrer del 1991 fins a l’actualitat, és Cap d’Àrea d’instal·lacions esportives i de Lleure del Comú d’Andorra la Vella. Ha estat 10 anys president de la Federació Andorrana de Voleibol i membre del Comitè olímpic Andorrà. Va esdevenir Campió d’Espanya de primera divisió de voleibol i campió d’Europa de petits estats l’any 1990. Monitor d’esquí i instructor de submarinisme, és un gran amant d’activitats esportives d’aventura a l’aire lliure. Del 2015 al 2019 va ser conseller del Comú d’Escaldes Engordany i del 2019 al 2023 conseller general.

Laura Mas de la Rosa

Laura Mas de la Rosa va néixer a Escaldes-Engordany el 29 de desembre de 1984. Està casada i és mare de dues filles de 7 i 2 anys. És diplomada en Treball Social per la Universitat de Lleida. Des de fa 14 anys exerceix com a treballadora social a l’administració pública i balla des de fa 32 anys a l’Esbart Santa Anna. Li agrada passar el seu temps lliure envoltada de la família i els amics. Ha viscut la política des de ben petita i vol aportar el seu granet de sorra per fer una Andorra millor.

Rehabilitarem la Borda Sabaté, a l’entrada de la Vall del Madriu, per fer-hi un espai naturocultural i ubicar-hi la seu de la Comissió de Gestió del Pla de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

Aprovarem un programa d’ajuts i subvencions per a la rehabilitació i el manteniment de bordes, parets de pedra seca i prats a Engolasters i a la Vall del Madriu.

Col·laborarem amb el Comú en els treballs de restauració de tres ponts de la parròquia declarats béns d’interès cultural: el pont de la Tosca, el pont d’Engordany i el pont dels Escalls.

Portarem a terme, juntament amb el Comú, la rehabilitació de l’edifici de l’antic escorxador per destinar-lo a espais per a activitats i entitats cíviques i culturals.

Promourem amb el Comú un edifici d’habitatges de lloguer a preu assequible.

Construirem un cementiri multiconfessional a la zona de la Plana.

Traurem els vehicles estacionats a la parcel·la que té arrendada el Govern davant l’edifici de la Policia i embellirem aquest terreny per fer-ne un espai d’interès públic.

Seguirem ampliant la xarxa de calor a noves zones d’Escaldes-Engordany, més enllà del Clot d’Emprivat.

Promourem activitats i campanyes a través d’Andorra Turisme amb l’objectiu de fer més atractiva la part alta d’Escaldes.

Descarrega’t el nostre programa