Candidats de la Massana

Josep Fusté

Josep Fusté Badana és un andorrà nascut el 27 de juny de 1985. És graduat en Comerç Internacional i ha participat en diversos projectes d’il·luminació arquitectònica. Sempre ha estat vinculat a la parròquia de la Massana, on ha participat en activitats populars, agrupacions joves i la comissió de festes. Les seves principals aficions són la muntanya, l’esport i la música. La seva motivació política és millorar el benestar dels ciutadans de la Massana.

Rebeca Roger

Rebeca Roger Lozano va néixer a Escaldes-Engordany el 31 de desembre de 1991. Està casada i és mare de dues filles. És graduada en fisioteràpia, especialitzada en l’esport i la fisioteràpia canina. En l’actualitat, és gerent de la botiga ‘Tibet’ de la Massana, on assessora en alimentació i fisioteràpia canina. És aficionada a l’esport de muntanya i l’esquí. Li interessa el feminisme i la conciliació laboral i familiar.

Laura Bragança

Laura Bragança Varela va néixer a Angola el 31 de gener de 1975. Està casada i és mare de dues filles de 14 i 18 anys. És graduada en filologia hispànica i Hispano-Americana i també va cursar estudis de Sciences de l’Education, a Tolosa. Fa 21 anys que és mestra de l’Escola Andorrana i ha passat bona part de la seva carrera professional a l’Escola de La Massana. Actualment, és membre del Sindicat de l’Ensenyament Públic (SEP). Li agrada dedicar el seu temps lliure a la lectura i a la pintura. Es preocupa pel benestar social, la protecció dels menors i la qualitat de l’entorn natural.

Manel Montoro

Lluís Manel Montoro és un andorrà nascut el 15 de novembre del 1975. És titulat en Comunicació audiovisual per la Universitat Ramón Llull. Va treballar durant set anys a RTVA i és fundador de la plataforma ciutadana AD800. L’apassiona el submarinisme, un esport que li genera reflexió i valentia. Li interessa la política, especialment la sostenibilitat.

Francesc Guillén

Francesc Guillén Bayo, és un andorrà nascut fa 57 anys. És pare de tres fills. Té estudis de Turisme i és titular en direcció general de IESE. És propietari i gerent del Restaurant Molí dels Fanals. Li agrada l’esquí d’hivern, anar en bici i fer vela a l’estiu. Li interessa la política, la lectura i l’estat del benestar.

Descarrega’t el nostre programa