Candidatura Nacional

Judith Pallarés Cortés

Judith Pallarés Cortés és una andorrana nascuda a Barcelona el 5 d’agost del 1972. Actualment, és ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, és graduada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat de Barcelona. Disposa d’un Màster en Direcció Pública a ESADE i una titulació en contractació pública i subvencions europees al College of Europe de Brussel·les.

Anteriorment, Judith Pallarès Cortés va ostentar el càrrec de ministre de Funció Pública i Simplificació Administrativa l’any 2019 com a membre del primer Govern d’Andorra en coalició. És presidenta i fundadora del partit polític Acció per Andorra. Li interessa el cinema d’autor i acostuma a passar el seu temps lliure amb la família i viatjant.

Noelia Souque Caldato

Noelia Souque Caldato va néixer a la parròquia d’Escaldes-Engordany. És llicenciada en Dret Internacional i Europeu i titular de dos Màsters en dret internacional i diplomàcia europea. Després de 12 anys a Brussel·les en afers polítics de la Unió Europea, va decidir canviar d’orientació professional per acompanyar les empreses en el camí de l’impacte positiu per l’humà i el planeta.

Durant la seva carrera, exerceix responsabilitats globals en l’empresa americana Avon i l’empresa Brasilera Natura, establint col·laboracions clau amb organismes de l’ONU i el Pacte Mundial de les Nacions Unides tot sent el portaveu de l’agenda diversitat, inclusió, igualtat de gènere i apoderament de les dones. Creu realment en els valors humans i les coalicions d’acció per impulsar un canvi positiu. Sempre ha desitjat treballar per Andorra que sigui en l’àmbit polític o diplomàtic.

Agustina Grandvallet Ortega

Agustina Grandvallet Ortega va néixer a Sevilla el 17 de gener del 1966. Des de ben petita ha residit a Andorra, on ha desenvolupat la seva vida personal i professional. Té la titulació d’imatge i estilisme. Des dels 18 anys és propietària del seu negoci de perruqueria a la parròquia d’Andorra la Vella. Una lesió medul·lar la fer passar al món de la discapacitat física. Actualment, és presidenta d’Amida i és membre de ple dret del Consell social i de participació de l’Institut Guttmann. La seva lluita és per al reconeixement i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat. En el seu temps lliure el dedica a la lectura i a escriure, ja que és articulista als mitjans de comunicació.