L’habitatge, prioritat absoluta per ACCIÓ

És urgent implementar mesures com la creació del Registre de la Propietat.

Compartir:

L’accés a l’habitatge és la problemàtica més important per a la població andorrana. Per això, des d’ACCIÓ marcarem l’habitatge “com el primer punt de l’agenda política de la pròxima legislatura” ha assegurat Judith Pallarés, cap de llista d’ACCIÓ.

Pallarés ha emplaçat a totes les forces polítiques “a trobar els acords necessaris per prendre decisions en matèria d’habitatge, just a l’inici de la legislatura, ja que d’altra forma no arribarem a temps per donar-hi solucions”.

Entre les mesures que cal prendre és “implementar el Registre de la Propietat, per disposar de tota la informació necessària del parc immobiliari, mantenir la moratòria als apartaments turístics i impulsar la col·laboració publicoprivada per posar habitatge a preu assequible al mercat” ha detallat Pallarés.

Judith Pallarés i Noelia Souque, conversant davant de les obres d’una torre d’Escaldes-Engordany.

Entre les accions proposades també cal avançar en els reglaments i criteris per agilitzar la concessió a les famílies de pisos a preu assequible, un cop aquests estiguin disponibles. També s’haurà d’avançar en els acords amb els comuns per disposar de la màxima informació possible sobre el mercat immobiliari i “també amb els notaris, ja que disposen de tota la informació, perquè donen fe de totes les transaccions immobiliàries” ha conclòs Pallarés.