Candidatura Nacional

Judith Pallarés Cortés

Judith Pallarés Cortés és una andorrana nascuda a Barcelona el 5 d’agost del 1972. Actualment, és ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, és graduada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat de Barcelona. Disposa d’un Màster en Direcció Pública a ESADE i una titulació en contractació pública i subvencions europees al College of Europe de Brussel·les.

Anteriorment, Judith Pallarès Cortés va ostentar el càrrec de ministre de Funció Pública i Simplificació Administrativa l’any 2019 com a membre del primer Govern d’Andorra en coalició. És presidenta i fundadora del partit polític Acció per Andorra. Li interessa el cinema d’autor i acostuma a passar el seu temps lliure amb la família i viatjant.

Noelia Souque Caldato

Noelia Souque Caldato va néixer a la parròquia d’Escaldes-Engordany. És llicenciada en Dret Internacional i Europeu i titular de dos Màsters en dret internacional i diplomàcia europea. Després de 12 anys a Brussel·les en afers polítics de la Unió Europea, va decidir canviar d’orientació professional per acompanyar les empreses en el camí de l’impacte positiu per l’humà i el planeta.

Durant la seva carrera, exerceix responsabilitats globals en l’empresa americana Avon i l’empresa Brasilera Natura, establint col·laboracions clau amb organismes de l’ONU i el Pacte Mundial de les Nacions Unides tot sent el portaveu de l’agenda diversitat, inclusió, igualtat de gènere i apoderament de les dones. Creu realment en els valors humans i les coalicions d’acció per impulsar un canvi positiu. Sempre ha desitjat treballar per Andorra que sigui en l’àmbit polític o diplomàtic.

Agustina Grandvallet Ortega

Agustina Grandvallet Ortega va néixer a Sevilla el 17 de gener del 1966. Des de ben petita ha residit a Andorra, on ha desenvolupat la seva vida personal i professional. Té la titulació d’imatge i estilisme. Des dels 18 anys és propietària del seu negoci de perruqueria a la parròquia d’Andorra la Vella. Una lesió medul·lar la fer passar al món de la discapacitat física. Actualment, és presidenta d’Amida i és membre de ple dret del Consell social i de participació de l’Institut Guttmann. La seva lluita és per al reconeixement i la defensa dels drets de les persones amb discapacitat. En el seu temps lliure el dedica a la lectura i a escriure, ja que és articulista als mitjans de comunicació

Carles Bernardo Salgado

Va néixer al Pas de la Casa l’11 de desembre del 1991. És graduat en ADE per la Universitat de Normandia i màster en Fiscalitat per la UOC. Actualment, la seva dedicació és interventor delegat adjunt del Govern d’Andorra. L’apassiona les finances públiques i la política. En el seu temps lliure li agrada esquiar, anar al gimnàs i passar temps amb els seus amics.

Josep Antoni Albós Mención

Va néixer a Engordany el 23 de maig del 1956. És pare d’un noi de 20 anys, en Miquel. Va fer els estudis obligatoris al Col·legi Sant Ermengol, fins que va començar a treballar en la Ramaderia, l’ofici de casa seva. És aficionat a l’atletisme, esport en el qual participa activament en curses de muntanya. Gaudeix d’anar a collir bolets quan és temporada.

Yaël Caramés Oziel

Va néixer a Andorra la Vella el 29 d’octubre del 1992. Actualment treballa a un despatx dels saigs del Principat. Com funció principal es dedica a l’execució de les resolucions judicials civils o actes administratius executoris. Dins del ventall dels actes que han de ser realitzats per portar a la pràctica el que ha estat decidit per l’autoritat judicial. Defensora de la protecció animal i la protecció del medi ambient. Li encanta passar el temps amb la seva família.

Albert Areny De la Fuente
Va néixer a L’Aldosa de la Massana el 10 de gener de 1996. Ha estudiat a l’Escola Andorrana durant l’escolarització bàsica. És un apassionat de la política, va realitzar el grau en Ciències Polítiques i de l’Administració a La Universitat de Girona. Està cursant el Màster en Comunicació política i Institucional a la Barcelona School of Management. És aficionat al món de l’esport i de la muntanya. Actualment assessora comunicativament a empreses i a partits polítics.
Abdou Taouil
Va néixer a Escaldes-Engordany el 29 de juny del 2000. És estudiant del Grau d’Administració i direcció d’empreses a la Universitat d’Andorra. Ha estat vinculat tota la seva vida a l’esport, formant part de l’equip nacional de Taekwondo d’Andorra. En l’actualitat, treballa a Nodum Corporate (Fidencis) com a comptable financer. Compagina la seva feina i els estudis impartint classes de Taekwondo al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria. Li agrada passar el seu temps lliure practicant esport i prestant atenció a la política tant nacional com internacional.
Vicente Zapata dos Santos
Va néixer a Escaldes-Engordany el 10 de juny de 1991. És graduat en sociologia, especialitzat en anàlisi política i treballa en l’actualitat com a investigador a l’Andorra Recerca + Innovació. Massanenc de tota la vida, amant de la muntanya i l’esport, sempre ha estat compromès amb la justícia social i la protecció del medi ambient.
Josep Estefanell Miró
És un andorrà nascut l’any 1954. Des de la seva joventut ha sigut una persona inquieta per la cultura i l’art. Ha sigut col·laborador en premsa andorrana i espanyola dirigint com a fundador una revista pròpia del món del motor. Entre les seves múltiples facetes, podem destacar les d’antiquari, marxant d’art, escriptor i poeta amateur autor de diverses obres literàries i poètiques inèdites. En l’actualitat, és jubilat i es dedica al món de la cultura. És col·laborador habitual a Ràdio Valira, activitat que compagina com a  divulgador cultural i informador a les xarxes socials. Dirigeix una pàgina dedicada a la literatura pròpia i altres de diferents àmbits.
Silvia Ferrer Ghiringhelli
Nascuda a Andorra la Vella el 14 de juliol de 1958. Casada i mare d’una filla. Llicenciada en Ciències Biològiques (UB) i Citotecnologia, certificat API Andorra. En l’actualitat, gestiona el patrimoni familiar. Li encanta gaudir de la família i dels amics. Li interessa el cinema, la música i viatjar. La seva afició és la restauració de mobles. La defensa dels drets socials de les persones són un dels seus objectius.
Vladimir Martins
Va néixer al Pas de la Casa el 4 de maig el 1982, i és pare de família. Llicenciat en Ciències i tècniques de les Activitats físiques i esportives i màster en ciències de l’esport i del moviment humà per la Universitat Pau Sabatier de Toulouse. Actualment, treballa com a tècnic del departament d’Esports del Comú d’Andorra la Vella. Gran part de la seva trajectòria professional ha estat enfocada en promoure l’esport com a eina transformadora social. És apassionat de l’esport, la natura i el cinema.
Blanca Montoro Muñoz
Es una dona andorrana nascuda el 8 de febrer del 1978. Mare d’un fill de 9 anys, és llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona. També s’ha format en psicologia aplicada a l’esport, la infància i la sistemàtica. Des de fa dues dècades es dedica al món educatiu. Les seves passions són el judo i l’esquí alpí. Li encanta la seva família, la natura i els animals, dels quals és una gran defensora.
Cristina Ribas Diez
Va néixer a Sabadell (Barcelona) el 21 d’abril de 1955. Està casada i és mare de dues filles. Va estudiar 4 anys de psicologia. També té estudis de pedagogia, juntament amb altres formacions. Li interessa especialment la investigació i passa el seu temps lliure avançant en els seus últims assaigs. Li agrada molt llegir estar el dia amb tots els avanços.
Celia Montalvo Sánchez
Nascuda a Encamp l’11 d’abril de 1984. Està casada i és mare d’un fill. Va estudiar Atenció Sociosanitària. En l’actualitat, és administrativa i responsable de recursos humans a l’empresa familiar. És aficionada a la lectura, la música i el cinema. Li interessa el feminisme i és defensora dels drets dels animals.
Jordi Moreno Magallon
És nascut a Escaldes-Engordany el 12 de setembre del 1977. Va estudiar al sistema educatiu francès i és llicenciat en comptabilitat i economia. Actualment, treballa com Operador del Despatx elèctric d’explotació de FEDA. Gran part de la seva trajectòria la va desenvolupar al Govern d’Andorra com a tècnic informàtic i també com a responsable informàtic de Bombers. Posteriorment, ha desenvolupat tasques d’operari al departament de brigada a FEDA. Participa activament en la política de la parròquia d’Escaldes-Engordany des de fa anys i és articulista polític als mitjans de comunicació.
Eva López Herrero
Va néixer a Madrid el 20 de març de 1972. Va arribar a Andorra fa més de vint-i-cinc anys i té dos fills. Va estudiar dret a la universitat Autònoma de Madrid i va acabar la seva formació amb el màster de dret andorrà aquí al país. La seva trajectòria professional va començar a una entitat bancària del i posteriorment va exercir com a lletrada del Gabinet jurídic del Govern, departament que va encapçalar fins que va decidir emprendre una trajectòria professional en solitari, exercint des d’aquell moment com a advocada al seu propi despatx professional. El 2019 va ser escollida consellera general per al Grup Parlamentari Independent, càrrec que ha compaginat amb la seva professió fins a l’actualitat, que ocupa el seu càrrec dins de la comissió permanent.