Pallarés a la SER: “Ens hem de preocupar per trobar solucions a problemes reals”

Compartir:

ACC!Ó vol construir el projecte “des de baix cap a dalt, escoltant a les persones de ben a prop”, així ho ha assegurat Judith Pallarés.

En una entrevista a la Cadena SER Andorra, Pallarés, presidenta de la formació, ha destacat les ganes de sumar gent al nou projecte polític amb la vista posada a les Eleccions Generals que se celebraran el 2023. Preguntada per la naturalesa del partit, la presidenta ha explicat que totes les persones que formen ACC!Ó l’han construït al voltant d’uns ideals conjunts, “som un moviment polític liberal-progressista que vol donar resposta a problemes reals de la societat”, ha afegit.

En aquest sentit, Pallarés ha afegit que “ens hem de preocupar per trobar solucions per aquells problemes reals. Evidentment, ens preocupa la sostenibilitat i el medi ambient, però hi ha altres temes com l’habitatge que necessiten solucions de forma immediata”. De fet, des de la seva posició com a ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Pallarés ha declarat que “cada dia veig des del ministeri moltes situacions on l’administració té moltes coses a fer i és aquí on volem incidir des d’ACC!Ó”.

Finalment, Pallarés ha emplaçat a tots els ciutadans que vulguin apropar-se a les trobades d’ACC!Ó, a la primera cita el pròxim dia 4 d’octubre a la Massana.