Pallarés: Acció defensarà un projecte propi a les eleccions

Pallarés vol donar alternatives amb un projecte que es basi en el futur d'Andorra.

Compartir:

La presidenta d’Acció, Judith Pallarés, ha explicat al programa ‘La rèplica’ d’Andorra Televisió, que Acció està treballant en un projecte polític que es veurà reflectit en el seu programa electoral. “Hi ha molts temes que s’estan debatent de forma molt intensa per dotar-nos de tot el contingut i idees noves” ha remarcat Pallarés.

Sobre possibles aliances electorals, Pallarés ha afirmat que l’objectiu del partit és “donar alternatives amb un projecte que es basi en el futur, en mirar endavant”. Pallarés també ha anunciat que Acció concorrerà a la llista nacional amb projecte propi i que les llistes parroquials dependrà de les aliances que es puguin trobar, sempre destacant l’entesa que hi hagi respecte a les propostes per a la societat andorrana.

Preguntada sobre temes d’actualitat, i pel que fa a la taula de treball sobre l’avortament, la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, ha destacat que “és un procés amb el qual només es pot anar endavant.” “Fa molts anys que tenim aquest debat i s’ha d’avançar”, ha afegit Judith Pallarés.

Pel que fa a la creació de l’Institut andorrà de la dona, la ministra ha afirmat que “l’institut arriba vint anys tard, però és benvingut i es farà un salt molt positiu.”

Pots veure La Rèplica íntegra a l’enllaç següent:

https://www.andorradifusio.ad/programes/replica/replica-22-desembre-2022/replica-22-desembre-2022-20567