Pallarés: “Si des d’Acció podem ajudar a algú avui, no esperarem fins a les eleccions”

Judith Pallarés defensa que Acció és un moviment obert, liberal i progressista centrat més en les persones que en l'Estat.

Compartir:

Judith Pallarés ha assegurat que Acció ha nascut amb un model clar perquè “creiem amb la idea de treballar de baix cap a dalt, des de les propostes o queixes de les coses que no funcionen per poder-les solucionar”.

La presidenta d’Acció ha assegurat en una entrevista al Periòdic d’Andorra que “si des d’Acció tenim la capacitat de fer alguna cosa avui, perquè jo soc ministre i tenim quatre consellers generals, no esperarem a les eleccions”. Sobre el problema de l’accés a l’habitatge per part de la ciutadania, Pallarés ha afirmat que “s’ha d’invertir per disposar d’habitatge de preu assequible” afegint que “cal un parc immobiliari públic com existeix a altres països”.

Pallarés també ha fet referència a la desinformació que pateix la ciutadania en relació amb els serveis que s’ofereixen. Un fet que cal esmenar “perquè l’administració ja fa moltes coses que no sempre el ciutadà coneix”. Sobre l’actualitat ha destacat que s’haurà de parlar sobre “l’habitatge, la sostenibilitat o les pensions, ja que les eleccions estaran afectades per la inflació i la crisi energètica” i caldrà veure com ho aborda cada partit.

Finalment, sobre la definició política del partit, Judith Pallarés ha afirmat que Acció es defineix com un moviment obert, liberal i progressista, ressaltant que “la nostra idea liberal” se centra “més en les persones i menys en l’Estat”, per bé que en el context actual d’inflació “els governs responsables han d’intervenir”.

Llegeix l’entrevista sencera a Judith Pallarés al Periòdic d’Andorra