Pallarés: “Volem treballar la política de baix cap a dalt, escoltant a la gent”

Judith Pallarés defensa la creació d'espais públics de diàleg per escoltar a la gent de primera mà.

Compartir:

La presidenta d’Acció, Judith Pallarés, ha explicat la visió del partit sobre l’actualitat política en una entrevista al Diari d’Andorra. Ha reconegut que els temes més importants a tractar pròximament són els salaris, l’efecte de la inflació, les pensions, l’habitatge, l’acord d’associació, entre d’altres, però que el què diferencia Acció de la resta és com es volen tractar. Judith Pallarés ha detallat que “el que nosaltres volem treballar és en la política de baix cap a dalt, perquè crec que en els últims anys s’han dibuixat grans aspectes del país, com la inversió estrangera, que han afectat el nostre dia sense consultar. No tenim prou espais públics de diàleg”.

Preguntada per l’augment de la inversió estrangera al país, Judith Pallarés ha afirmat que “nosaltres defensem un model sostenible i equilibrat”, remarcant que “la inversió estrangera no ha de ser l’efecte directe que expulsi tots els altres que hem de viure al país. No creiem en una Andorra que sigui Mònaco”. En l’àmbit econòmic, la presidenta d’Acció ha volgut deixar clar que amb la inflació tan disparada el més ideal seria “un model equilibrat” donat que “si tot apuja i els salaris no, difícilment trobarem una manera per viure aquí”.

Un dels temes més comentats per la població andorrana és el dret a l’avortament. En aquest sentit, Pallarés ha volgut parlar clar, defensant que “hauríem de treballar per la despenalització de l’avortament” però “sempre pensant que cal preservar les institucions”. Per tant, “cal trobar un model en el qual convisquin els dos supòsits”, ha afegit.

Llegeix l’entrevista sencera a Judith Pallarés al Diari d’Andorra