Política de privacitat

Protecció de dades personals

S’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat de conformitat amb les disposicions de la Llei 29/2021, del 28 d’octubre, qualificada de protecció de dades personals (LQPD).

En cas que es vulgui exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament de qualsevol mena d’informació que hagi estat recollida i facilitada per vostè, així com a demanar la baixa de qualsevol secció (militància, butlletí o altres) o fer una reclamació formal, podreu contactar amb el nostre DPD (Delegat de protecció de dades) per correu, qui l’informarà de la documentació necessària per poder fer la gestió desitjada:

ADRIA SÁNCHEZ PALLARES

adeu@somaccio.org

CG-5, 43, Arinsal, AD400 La Massana, Andorra

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor Servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Les dades no s’enviaran a tercers, nacionals o internacionals i es guardaran fins que el sol·licitant demani explícitament la finalització del servei o subscripció que ha adquirit voluntàriament.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

ACC!ÓperAndorra no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’ ACC!ÓperAndorra.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

ACC!ÓperAndorra
Carrer de les canals, 5. 1r 1ª
AD500, Andorra la Vella
Principat d’Andorra
Telèfon: +376 686 055