Seguim treballant en el programa electoral

Una quarantena de persones participen en la segona convenció política d'Acció per encetar el 2023.

Compartir:

Aquest dissabte, a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany, prop de 40 persones ens han acompanyat en la segona jornada de preparació del programa electoral per a les pròximes eleccions generals.

Al llarg de la tarda, diferents comissions temàtiques s’han reunit per exposar les seves propostes i valorar-les conjuntament. Les que han superat aquest procés s’han introduït en un llistat que posteriorment haurà de ser aprovat per l’Assemblea d’Acció.

La presidenta del partit, Judith Pallarés, ha valorat positivament la trobada que ha permès avançar en algunes de les temàtiques que més preocupen a la població, com ara, l’habitatge, les prestacions socials, l’atenció sanitària i l’encariment de la vida. “La tarda ha estat molt productiva i hem pogut analitzar i debatre multitud de propostes, moltes d’elles s’inclouran en el nostre programa electoral perquè la ciutadania les pugui conèixer i valorar” ha ressaltat Pallarés.

D’altra banda, des de l’Executiva d’Acció s’ha recordat als assistents i també a tots aquells simpatitzants que hi estiguin interessats que només els afiliats al partit tindran dret a vot en el moment d’escollir les propostes finals en Assemblea, per això es fa una crida perquè tothom qui ho vulgui s’afiliï a través del web d’Acció: www.somaccio.org/afiliat.