Visitem la gossera oficial d’Andorra

Passegem gossos que estan acollits al centre per un recorregut marcat per la protectora.

Compartir:

Aquest dissabte hem visitat la gossera d’Andorra, situada al costat de la Duana, a Sant Julià de Lòria.

Laia Bautista i Jessica Gastó durant la passejada de gossos del centre.

Alguns membres del partit han pogut passejar diferents gossos al llarg del recorregut assenyalat amb llaços per no perdre el rastre. És un camí circular que comença i acaba al mateix centre.

Els llaços assenyalen el recorregut circular a través de la muntanya.

Aquesta activitat de passeig de gossos del centre es pot dur a terme al llarg de tota la setmana, de 10 h a 14 h. Els cuidadors ens han aconsellat sobre el comportament de cada gos i han facilitat el primer contacte.

Imatge de les gàbies del centre d’acollida per a gossos.

El secretari d’organització, Benjamí Tutrice, s’ha interessat per la situació actual de la protectora. Actualment, ‘GosSOS’ és l’entitat que cuida una quarantena de cans acollits al centre. Els responsables de l’entitat han fet arribar les seves necessitats pel que fa a la situació geogràfica del centre, així com han destacat la importància d’aquesta activitat de passeig de gossos al llarg de la setmana.

Benjamí Tutrice acaronant el Coco, el seu acompanyant durant la passejada.

L’entitat ‘GosSOS’ agraeix molt les ajudes i tot el voluntariat que es presta a donar un cop de mà a la protectora. El telèfon de contacte és el +376 841 485 i la direcció: 25799 Sant Julià de Lòria, 8,7 km (al costat de la Duana).